informacja: 17 8 666 700
rejestracja: 17 8 666 700, 17 8 669 900

  • Helena (13.10.2016)

    Serdecznie dziękuję Panku Doktorowi za wspaniałą opiekę. Bóg zapłać!

  • Wdzięczna pacjentka z Piotrkowa Trybunalskiego Barbara z rodziną (10.10.2016)

    Na ręce Pana Ordynatora dr Piotra Zamorskiego, składam serdeczne podziękowania za troskliwą i profesjonalną opiekę medyczną, życzliwość, ciepłe słowa i uśmiech, oraz danie mi szansy powrotu do zdrowia. Słowa te kieruję również do całego personelu medycznego i podstawowego.
    Mieszkam w Piotrkowie Tryb. Oddalonego od Rudnej Małej k/Rzeszowa od około ponad 350 km. Jest kilka ośrodków onkologicznych bliżej mego miejsca zamieszkania, jednak znając wysoką ocenę zacisznego Szpitala w Rudnej Małek k/Rzeszowa wybrałam właśnie ten Szpital.
    Wydaje mi się, że w dobie wręcz krytykowania wszystkich za wszystko, należy podkreślić i propagować takie placówki medyczne jak Szpital Św. Rodziny w Rudnej Małej.
    Nowoczesne wyposażenie, czystość, dbanie o najdrobniejsze szczegóły, przywraca wiarę w dobre imię polskiej medycyny.
    Świadomość, że dobrzy, bardzo zdolni i doświadczeni ludzie czuwają nad naszym zdrowiem dodaje sił i pomaga walczyć z chorobami.

  • Maria, Wikotoria, Genowefa, Krystyna (18.08.2016)

    Podziękowanie dla Personelu Lekarskiego i pielęgniarskiego oraz dla wszystkich pracowników Szpitala Oddział Rehabilitacji Medycznej Rudna Mała.
    Wdzięczne pacjentki za profesjonalne leczenie.
    Sala Nr 2.

  • Lidiya (01.07.2016)

    Składam serdeczne podziękowania za wspaniałą opiekę medyczną, życzliwość, cierpliwość i ciepło w stosunku do pacjentów. Szczególnie dziękuję Dominikowi Pikule za codzienne ćwiczenia rehabilitacyjne.

  • Alicja, Anna, Danuta, Józefa i Aniela (17.06.2015)

    Moc serdecznych podziękowań dla całego personelu medycznego Oddziału Rehabilitacji życzą wdzięczne pacjentki z sali Nr 6.

  • Maria (22.04.2015)

    Słowa podziękowania kieruję do całego Personelu Oddziału Rehabilitacyjnego Szpitala Specjalistycznego im. Św. Rodziny w Rudnej Małej.
    Lekarzy, Pielęgniarek, Rehabilitantów oraz obsługi, za życzliwą i troskliwą opieke nad chorymi, za miłą atmosferę na oddziale, za prawna i szybka obsługę.
    Życzę Całemu Personelowi dużo zdrowia, radości i zadowolenia w życiu osobistym i zawodowym z posługi na rzecz chorych, niesprawnych osób.
    Na oddziale przebywałam od 1 - 22-go kwietnia 2015 roku.

    Maria
    Sędziszów Młp.

  • Alfred (07.04.2015)

    W Szpitalu Specjalistycznym w Rudnej Małej przebywałem na Oddziale Rehabilitacji w okresie od 11 marca do 1 kwietnia br.
    Stwierdziłem, że zostałem otoczony zarówno profesjonalną jak i troskliwą opieką lekarską Lekarzy, Pielęgniarek oraz Personelu Technicznego, za którą pragnę serdecznie podziękować.
    Szczególne wyrazy wdzięczności kieruję do Pań: lek. med. Teresy Oeszczuk i Bożeny Sałaty, które całą swoją wiedzę i całe serce mi poświęciły.
    Zaznaczam, że w życiu przebywałem w Szpitalu we Francji i w Polskich Szpitalach i muszę obiektywnie stwierdzić, że tu zapewniono mi najwyższe standardy leczenia medycznego i świadczenia pozostałych usług.
    władze Szpitala Specjalistycznego w Rudnej Małej powinny być dumne z tej Lecznicy.

    Z poważaniem
    wdzięczny pacjent ze Strzyżowa

  • Marek (08.11.2013)

    Ponieważ od wielu lat już kilkanaście razy przebywałem na rehabilitacji z lewostronnym niedowładem , pomyślałem jadąc na trzytygodniową rehabilitację do Rudnej : Nowoczesne Techniki Medyczne , jakaś nowa „ściema” pod publiczkę i pod „fundusz”. Wyjeżdżam i głupio mi ,że tak to wcześniej przedwcześnie opiniowałem. Czy ja byłem w Polsce ? , czy gdzieś w bogatym kraju , bo tego jeszcze w naszym kraju nie doświadczyłem i myślałem , że już nie zobaczę. Okazuje , że i w Polsce da się wszystko , począwszy od nowoczesności w każdym działaniu , po zadziwiająco zgodne profesjonalne i opiekuńcze działanie całego zespołu Oddziału Rehabilitacji , począwszy od Pań salowych , które potrafią utrzymać perfekcyjną czystość , przez Panie Pielęgniarki opiekuńcze bez wyjątku dla każdego jak najlepsza Mama , oraz bardzo kompetentnych Rehabilitantów z dużą troską stosujących w każdym działaniu te indywidualnie dla każdego dobrane nowoczesne techniki przywracania sprawności , po fachowe Panie Lekarki , które na czele z Panią Ordynator codziennie rano bez wyjątku tak samo każdemu pacjentowi poświęcają tyle czasu ile potrzeba by szczegółowo ustalić wszystko co dolega i co potrzeba zaordynować. Jak każdy Polak pomyślałem : coś jednak musi nie grać i jakiś hak się znajdzie , może jedzenie ?...jak to możliwe , że nawet przez myśl mi nie przeszło szukać ratunku w barze na dole i u odwiedzających. I to nie ja jeden inni też „nie przywoźcie nic” bo jest smacznie i wystarczająco. I pomyśleć jak to jest ,że to wszystko się da i jest możliwe , że tyle się ,po niby renomowanych szpitalach i sanatoriach „otułałem” żywiony ochłapami i ćwiczony po „łebkach” , aż tu w Rudnej Małej inny świat , inni ludzie. Tu się wszystko da. Tutaj wszystko jest możliwe. Tutaj pacjent nie jest „numerem dla NFZ” , jest tym o którego wszyscy się bardzo troszczą. „Czapki z głów” , wielki szacunek i uznanie dla wszystkich pracowników. To nie jest tylko moja opinia ,ale wynik opinii z rozmów w dniach 18.10 – 08.11. 2013 ,ze „współpacjentami”
    Z poważaniem M.B. z Rzeszowa , który w Rudnej M. pod Rzeszowem znalazł to czego szukał po całym kraju.

  • Maria (27.07.2013)

    Szpital koło Rzeszowa, Rudna Mała, dziwne to, że Rudna Mała, a bije w Niej takie duże serce.

    Szpital ten zaskoczył mnie, także i kuracjuszy, jak też i tych którzy przychodzą z wizytą do chorych.

    Najważniejsze, że jest tu wspaniały Personel. Pani Ordynator Sałata Bożena, przewspaniała Pani Doktor Oleszczuk Teresa, która potrafi z uśmiechem na ustach po kilka razy wejść na salę i zapytać o zdrowie. Obydwie Panie można spotkać wszędzie, na salach, czy na rehabilitacji. Są ciągle uśmiechnięte, życzliwe i pełne optymizmu.

    Jeśli chodzi o Rehabilitantów, brak słów, co za wspaniały i zgrany zespół, w Nich jest sama radość, życzliwość, żart i optymizm, cierpliwość. To mnie zaskoczyło i bardzo się podobało. To niebywałe, czy przyjdzie babunia z chodzikiem, czy dziadziuś o kulach, czy młoda osoba, wszyscy traktowani są jednakowo, otaczają sercem i zarażają swoim uśmiechem, są fantastyczni.

    Jeśli chodzi o siostrzyczki są na 5. Siostra oddziałowa jak rakieta Rybak Agnieszka wpada na salę uśmiechnięta, życzliwa i "jak zdrowie" pyta. Także wszystkie siostrzyczki są bardzo kochane, sumienne, gotowe na każde zawołanie.

    Co do wyżywienia, jest bardzo dobre i do syta.

    Jeśli chodzi o czystość, nie ma słów, czyściutko, błyszcząco i pachnąco. Panie bardzo się starają, chodzą jak mróweczki i to widać.

    Całemu Oddziałowi Rehabilitacji z serca życzę, dużo zdrowia, radości i dalszych sukcesów.

    Z poważaniem wdzięczna pacjentka Maria.

  • Danuta Chorzepa (23.07.2012)

    Po operacji biodra w waszym szpitalu, po pieciu dniach pobytu przenioslam sie na oddzial rehabilitacji aby dojsc troche do siebie przed 7 godzinnym powrotem do domu do Elku. Brak mi slow uznania dla wspanialych lekarzy i calego personelu rehabilitacyjnego i pomocniczego za serce i pomoc dla ludzi po operacjach.Oprocz tego to oddzial wyposazony w nowoczesne urzadzenia do rehabilitacji czysty i przestronny o bardzo wysokim standardzie. Wdzieczna pacjetka Danuta Chorzepa.

  • Agnieszka (15.01.2012)

    Pragnę wyrazić serdeczne podziękowania całemu personelowi medycznemu szpitala w Rudnej Małej za serdeczność, zaangażowanie i fachową opiekę a w szczególności dziękuję dr. Janowi Pasierbowi za pomoc, wyrozumiałość a przede wszystkim za udaną operację mojej córki.

  • Andrzej W. (27.09.2011)

    W sierpniu 2008 r w tutejszym Szpitalu przeszedlem ciezka operacje calkowitej wymiany stawu biodrowego . Operacje pomyslnie przeprowadzil ortopeda dr. Marek Kulczyk . Nastepnie po kilku miesiacach rekonwalescencji powrocilem do normalnego trybu zycia . Zaopatrzony w odpowiednia wiedze , jak prowadzic zycie z endoproteza informuje wszystkich zainteresowanych ,ze po dobrze przeprowadzonej operacji mozna normalnie zyc .A takie wlasnie operacje wykonuja w tutejszym Szpitalu ! Dlatego z perspektywy 3 lat ,ta droga chce podziekowac calemu personelowi Szpitala , ze mialem to szczescie byc tutaj operowany !!!

Wyślij swoją opinie o szpitalu.
(Informacja: Informujemy, że nie przechowujemy w systemie podanych niżej danych.
Twoja opinia zostanie wysłana jedynie w postaci maila do serkretariatu szpitala.
Po akceptacji, jeśli wyraziłeś zgodę, zostanie zamieszczona na tej stronie
jedynie jej treść i podpis.

 

zezwalam na ewentualną publikację moje opinii

 

    Opłatek 2013

  • Konferencja

    Wizyta Minister Zdrowia

  • Opłatek 2008

    Targon 2008

  • Spotkanie opłatkowe

    Szpital o obiektywie

  • Pierwsze operacje

    Kurs osteosyntezy

  • Otwarcie Szpitala

    Budowa Szpitala

informacja 17 8 666 700, 0 503 193 800

Szpital Specjalistyczny im. Świętej Rodziny, Rudna Mała 600, 36-060 Głogów Młp.